Scholieren die behoefte hebben aan ondersteuning in de vakken Duits of Engels kunnen bij mij terecht voor bijles op alle niveaus. Samen met de ouders, de leerling zelf en eventueel ook de leraar sta ik eerst uitgebreid stil bij de actuele situatie, zodat het probleem precies in kaart gebracht kan worden. 

 

Omdat ik het belangrijk vind om op iedere leerling individueel in te kunnen gaan, geef ik alleen individuele bijles en niet voor groepjes. Met veel geduld en ervaring leg ik dingen uit en help ik de leerling achterstanden in te halen. 

 

Ik vind het belangrijk een veilige en aangename sfeer te scheppen waarin de leerling ervaart dat hij of zij vooruitgang boekt. Ik kan hulp en ondersteuning bieden met het maken van huiswerk, het vergroten van de woordenschat en vragen/problemen rondom spreek- en luistervaardigheid, grammatica, etc. 

 

Het helpt als de ouders en de leerling zich realiseren dat verbetering tijd en inzet vergt en dat tegenslagen ook een onderdeel kunnen zijn van het leerproces.

 

 

 

Waar: De Bibliotheek Reuver, Pastoor Vranckenlaan 18 (op ca. 2 min. loopafstand van het station) of via Skype

 

 

Wanneer: Op een in onderling overleg gekozen tijdstip

 

 

Kosten: 20 Euro per uur individuele bijles