De wereld wordt steeds kleiner. Op het moment dat uw kind toegang tot het internet krijgt, staat de wereld letterlijk voor hem of haar open. Gecommuniceerd wordt binnen dit medium vooral in het Engels, dat voor de meeste kinderen ook de eerste vreemde taal is die zij op school moeten leren.

 

 Waarom niet zo vroeg mogelijk beginnen met het leren van Engels? Voor kleuters is alles wat nieuw is fascinerend en leuk en ze leren gemakkelijk en enthousiast, als het leren spelenderwijs gebeurt en op hun niveau is afgestemd.

 

 

 Ik kan uw kind basale vaardigheden van de Engelse taal leren, spelenderwijs, met humor, liefde en geduld. Ondersteund wordt ik daarbij door teddybeer Bobby uit Amerika. Aan het begin en aan het einde van iedere les wordt samen een liedje gezongen. Tijdens de les zelf maak ik gebruik van voorwerpen, boeken, etc.

 

Het is belangrijk kleine kinderen niet teveel te belasten; daarom duurt een les slechts 30 minuten. Net zo belangrijk zijn echter regelmatige herhalingen. Ik wil uw kind daarom graag 2 keer per week zien.

 

 

 

 

 

Waar: De Bibliotheek Reuver, Pastoor Vranckenlaan 18 (op ca. 2 min. loopafstand van het station)

 

 Wanneer: Op een in onderling overleg gekozen tijdstip, 2 keer per week

  

Duur: 30 minuten 

Kosten: 10 Euro per keer

 

Ouders mogen tijdens het wachten gratis thee en koffie drinken, boeken en tijdschriften lezen en internetten.